Woord vooraf

U ziet hier u de schoolgids voor het schooljaar  2017–2018.

Deze schoolgids is voor ouders/verzorgers die een basisschool zoeken voor hun kind(eren) en voor ouders/verzorgers die kinderen op onze school hebben.

In de schoolgids beschrijven we  hoe basisschool Sinte Lucij in de maatschappij staat en wat de school  wil betekenen voor de kinderen en voor hun ouders/verzorgers.  Daarnaast vindt u praktische informatie met betrekking tot allerlei zaken die direct of indirect met de school te maken hebben. Waar u verder in de schoolgids ‘ouders’ genoemd ziet, mag u dit lezen als ‘ouders/verzorgers’.

Heeft u na het lezen van deze schoolgids nog vragen en/of wilt u reageren op de schoolgids laat het ons dan weten. U bent van harte welkom voor een gesprek.

Opmaat

Schooljaar 2017-2018. Een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen. Wat zullen de ontwikkelingen op het gebied van ICT met zich meebrengen? Welke invloed wordt zichtbaar van de vorig jaar nieuw ingevoerde taalmethode ‘Staal’? Welke plannen heeft het nieuwe kabinet met het onderwijs? Hoe wordt de gemeenschap in Steensel nog meer betrokken bij onze school? Zomaar wat vragen waar we dit schooljaar mee gaan stoeien. Met de ontwikkeling van de afgelopen jaren in het achterhoofd zie ik deze stoeipartij met veel vertrouwen tegemoet! Een sterk team, betrokken ouders en fantastische kinderen… het kan niet anders dan weer een fantastisch schooljaar worden!

Sinte Lucij, dé school van Steensel!

Ik wens kinderen ouders en team weer een heel goed en plezierig leerjaar toe.

Sander Huiswoud