Overblijf

Op maandag, dinsdag en donderdag is er voor de kinderen de mogelijkheid om tijdens de lunchpauze over te blijven.
Het overblijven wordt op de Sinte Lucij verzorgd door de oudervereniging en werkt met strippenkaarten. Per keer dat uw kind overblijft kost dat een strip.

Er zijn 4 strippenkaarten. Eén strip kost € 1,-.

• 10 strippen (€ 10,-)
  • 20 strippen (€ 20,-)
  • 50 strippen (€ 50)
  • 100 strippen (€ 100,-)

Nadat u het aanmeldformulier op school heeft ingeleverd kunt u het bedrag van de door u gekozen strippenkaart overmaken op rekeningnummer NL 50 RABO 0156155478 ten name van Oudervereniging Basisschool Sinte Lucij (TSO). Vermeld hierbij de naam van uw kind(eren) en het aantal strippen dat u afneemt.

Nadat de betaling is ontvangen maken wij een strippenkaart voor u aan. U ontvangt ruim van te voren bericht wanneer deze bijna op is, zodat u tijdig een nieuwe strippenkaart kunt aanschaffen.